Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Welkom bij PersonalPT!

Zoals je wellicht al weet staat PT voor Personal Trainer, oftewel een persoonlijke begeleider. Niet alleen op sportief gebied, maar ook als coach, inspirator en motivator die je in deze drukke tijden helpt om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Waarom hebben wij voor Personal Trainer dan nóg een Personal gezet, dat is toch dubbelop? Omdat wij geloven in persoonlijke begeleiding die écht persoonlijk is en niet met standaard lijstjes en oefeningen werkt. Dit doen we door te beginnen met een persoonlijke intake waarbij we er achter willen komen hoe jij bent als persoon en wat je specifieke doelen zijn.

Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van een specifiek op jouw situatie toegespitst schema dat is gericht op jouw doelen. Hierbij kijken we naar de individuele mogelijkheden en eventuele beperkingen zoals bijvoorbeeld blessures of bij revalidatie na een operatie.

Het volgen van een trainingsprogramma met de ondersteuning van een eigen Personal Trainer helpt onder meer heel effectief om:

  • Er beter uit te zien.
  • Meer zelfvertrouwen te krijgen.
  • Gedurende de dag meer energie te hebben en 's avonds beter te kunnen slapen.
  • Betere gewichtsbeheersing te realiseren.
  • Een positievere levenshouding te krijgen.
  • Je doelen op sportief gebied te bereiken.

Wij kijken wat jouw specifieke doel is om te gaan sporten en maken daar samen met jou een persoonlijk plan voor. Op deze manier motiveren wij je en bieden wij je de persoonlijke ondersteuning zodat je op een leuke en verantwoorde manier je doelen kunt bereiken. Persoonlijke aandacht voor het beste resultaat!

PersonalPT richt zich om praktische redenen voornamelijk op de regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Delft, Leidschendam, Nootdorp, Iepenburg, Wassenaar en het Westland (Wateringen, Poeldijk, Naaldwijk, De Lier, Monster)). Mocht u buiten deze gebieden wonen en toch gebruik willen maken van onze diensten neem dan zeker even contact met ons op, in overleg is alles mogelijk!

 

Kijk eens rond op onze site. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Soc fb Soc tw

Nieuwsbrief

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor onze nieuwsbrief:
E-mail adres:
Voornaam:
 

vierkant slogan

fitvak

fitned